Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Luis Enrique: 'Er is geen mening die ik kan lezen die mij kan interesseren'

Laatste update:

"Ik lees jullie niet omdat ik denk dat ik meer van voetbal weet dan de meesten en omdat ik meer informatie heb dan jullie", reageerde Luis Enrique geïrriteerd op de persconferentie in aanloop naar het Nations League-duel. "Er is geen mening die ik kan lezen die mij zou kunnen interesseren." De bondscoach kreeg vervolgens de vraag voorgelegd wat hij vindt van de kritiek op bepaalde keuzes. "Hier heb ik geen mening over, omdat ik het niet meekrijg. Mijn selectiebeleid is niet anders dan anders. Ik vertrouw op wat ik doe."

Door blessures van Álvaro Morata en Gerard Moreno zit Luis Enrique dun in de centrumspitsen. Het was voor de bondscoach echter geen aanleiding om bijvoorbeeld Rafa Mir (Sevilla) of Iago Aspas (RC Celta) op te roepen, wat hem ook op de nodige kritiek kwam te staan. "Ik ben er zeker van dat ik altijd zes of zeven spitsen heb geselecteerd, ongeacht of ze multifunctioneel zijn. Ik ben een coach die zich kenmerkt door aanvallend voetbal te spelen. Ook zonder echte centrumspits kunnen we ons doel bereiken."

Spanje werd afgelopen zomer in de halve finale van het EK via strafschoppen uitgeschakeld door Italië en krijgt woensdagavond de kans om revanche te nemen. Opvallend genoeg heeft Luis Enrique tijdens de komende interlandperiode net als op het afgelopen eindtoernooi opnieuw geen spelers van Real Madrid geselecteerd. Eric Garcia, die nog geen geweldige start bij Barcelona kent, kreeg echter wel een oproep. "Hij doet het naar mijn mening goed", gaf Luis Enrique aan. "Je hebt pas voor een grote club gespeeld, als je bent bekritiseerd of afgeschreven in de pers." Spanje trapt woensdag om 20:00 uur in San Siro tegen Italië af. Een dag later staat de andere halve finale van de Nations League tussen België en Frankrijk op het programma.

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
4
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties