Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Luis Enrique: 'Ik ben een leider geworden bij Barcelona'

Laatste update:

"Het team heeft karakter getoond om terug te vechten. Ik kan de spelers niets kwalijk nemen. Ze hebben er tot het laatste moment voor gevochten en we hebben nooit opgegeven. We feliciteren de kampioen", zei scheidend coach Luis Enrique na afloop. "Ik ben blij en meer dan tevreden over de jaren die ik bij deze club heb doorgebracht." Hij kondigde in maart al aan dat hij na het seizoen weg zou gaan uit Camp Nou.

MUST SEE | • Lionel Messi • miste een strafschop en nóg een goede kans, maar deed in de slotfase ook DIT! 🔥⚡️

Geplaatst door voetbalzone op zondag 21 mei 2017

De Asturiër kan afscheid nemen met de Copa del Rey, want komende zaterdag wordt de finale afgewerkt tegen Alavés. "Het wordt een moeilijke wedstrijd tegen een van de verrassingen van het seizoen, ik ben ervan overtuigd dat het een geweldig duel wordt." Luis Enrique won als trainer al acht prijzen met de club, waaronder twee kampioenschappen en de eindzege in de Champions League in het seizoen 2014/15. Hij wordt naar alle waarschijnlijkheid vervangen door Ernesto Valverde van Athletic Club.

"Wat ik nalaat? Laat ik blijven bij de affectie die ik van de supporters heb gekregen, de rest boeit mij niet zo. Het is in ieder geval zo dat ik het zonder spelers niet had gered, het zou onmogelijk zijn om iets te bereiken. Ik kwam hier om een leider te zijn en die ben ik geworden. Ik kwam hier om prijzen te winnen en die heb ik gewonnen, met dank aan de spelers. Ik heb mij altijd op de wedstrijden gefocust en vertrek uit eigen wil, dus ik ben tevreden. Ik had het beter kunnen doen, maar zeker ook slechter."

"Ik heb het op mijn manier gedaan, met mijn eigen stijl, en ik schaam mij nergens voor. Het is mooi dat ik werd toegezongen door de fans, maar de spelers verdienen het meer. Het is in ieder geval een prachtig decennium geweest voor Barcelona en de club zal er alles aan doen om het niveau van de spelersgroep te behouden. Ik applaudisseer voor het team dat nooit heeft opgegeven, hoewel we het seizoen niet zo zijn geëindigd als gehoopt. We waren niet stabiel genoeg. Ik ben hoe dan ook dankbaar en voel mij bevoorrecht dat ik deze club heb mogen coachen. Ik zal er met een positief gevoel op terugkijken."

-
Heeft Luis Enrique er het maximale uitgehaald bij Barcelona?

Meer nieuws

'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
43
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
66
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
8
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
15
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties