Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Luis Enrique kan 'speciaal geval' Piqué niet op andere gedachten brengen

Laatste update:

"Ik heb Luis Enrique gesproken en hem verteld dat mijn beslissing vast stond en dat ik er goed over heb nagedacht. Ik heb een prachtige tijd gehad bij de nationale ploeg, maar nu wil ik me richten op Barcelona", vertelt Piqué in de Spaanse pers. Piqué zei twee jaar geleden dat hij moe werd van de kritiek van pers en publiek op zijn steun voor Catalonië.

De 31-jarige verdediger debuteerde in 2009 als international en won met Spanje het WK 2010 en het EK 2012. Luis Enrique zei vorige maand bij zijn aanstelling dat hij hoopte te kunnen rekenen op Piqué. "Hij is een speciaal geval. Ik wil graag op alle spelers kunnen rekenen en daar hoort Piqué natuurlijk bij. Hij heeft al bewezen hoe goed hij is. Toch moet je de wensen van de spelers respecteren", zei de opvolger van Fernando Hierro toen.

Het zomerse WK verliep voor Spanje teleurstellend. Onder leiding van Hierro, die daags voor het toernooi werd aangesteld als opvolger van de ontslagen Julen Lopetegui, werd alleen Iran verslagen in de groepsfase. Gastheer Rusland was in de achtste finale te sterk. Na het toernooi kondigde Andrés Iniesta al het einde van zijn interlandloopbaan aan.

Neemt Gerard Piqué het juiste besluit?

Meer nieuws

Leroy Fer werkte onder Farioli én Potter: 'Ik denk dat hij beter bij Ajax past'
3
'Withete Allegri ontspoort na afloop van bekerwinst Juve en bedreigt journalist'
4
Atalanta-coach vreest voor einde seizoen van EK-kandidaat Marten de Roon
26
Go Ahead Eagles pikt absolute smaakmaker op in de Keuken Kampioen Divisie
5
Borussia Dortmund maakt van peperdure PSG-aanvaller prioriteit nummer één
6
Maddison geeft duidelijke boodschap af aan Koeman over EK-selectie Nederland
60

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties