Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Luis Enrique schimpt: 'Onzinnig om hem te vergelijken via de Gouden Meloen'

Laatste update:

"Het is belachelijk om hem aan de hand van prijzen als de 'Melon d'Or' (gouden meloen, red.) te vergelijken met andere spelers", vertelde hij spottend op het officiële tv-kanaal van zijn club. "Er zal nooit meer een speler als Messi komen. Om geen afbreuk te doen aan de huidige spelers, denk ik ook aan het verleden. Er is geen ruimte voor vergelijkingen. Hij kan overal uit de voeten. Als ik hem centraal achterin zet, zou hij de beste verdediger van het team zijn."

"Wij spelen beter dan welk team dan ook en het winnen van prijzen is een routine geworden", blikte hij terug op het afgelopen jaar. "De mensen zijn er bij Barcelona gewend aan geraakt. Volgend jaar zal er ook weer zilverwaar bij komen. We spelen beter dan wie dan ook en passen de duidelijkste ideeën toe op ons spel. Dat brengt vanzelf resultaten met zich mee."

Vind jij dat Lionel Messi de Ballon d'Or had moeten winnen?

Meer nieuws

Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
1
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
8
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
39
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
24
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties