Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Luis Enrique tekent voor twee seizoenen bij Barcelona

Laatste update:

Luis Enrique is geen onbekende voor Barcelona. In zijn actieve loopbaan speelde de oud-middenvelder enkele seizoenen in het Camp Nou en daarna was hij hoofdtrainer van Barcelona B. Na drie seizoenen koos de oud-international voor een dienstverband bij AS Roma, maar dat was geen onverdeeld succes. Na het mislopen van Europees voetbal koos hij ervoor om de Italiaanse club te verlaten.

Bij Celta de Vigo was Luis Enrique slechts een seizoen in dienst. Hij werd zelfs vorig jaar zomer, na het opstappen van wijlen Tito Vilanova bij Barcelona, al met een terugkeer in het Camp Nou in verband gebracht. De opvolger van Martino zal woensdag vanaf 13.00 uur worden gepresenteerd.

Enrique werkte bij de beloften van Barcelona eerder samen met spelers als Sergi Roberto, Marc Bartra, Martín Montoya en Thiago Alcántara. Barcelona B promoveerde in 2010 onder leiding van Lucho naar de Segunda División A. Bij Celta had Enrique onder anderen Rafinha en Andreu Fontàs onder zijn hoede. Eerstgenoemde keert in de zomer terug bij Barcelona, terwijl Fontàs vorig jaar zomer voor één miljoen naar Galicië vertrok. Barcelona heeft een terugkoopoptie op de verdediger.


Een goede trainer voor Barcelona

Meer nieuws

Kramer rookt sigaar en zingt bekend Feyenoord-liedje in kleedkamer van RKC
0
Kudus brengt spanning in titelstrijd terug met weergaloze omhaal tegen City
1
NEC-smaakmaker Tjaronn Chery is al medisch gekeurd bij nieuwe club
4
Ricky van Wolfswinkel krijgt direct na vraag verslaggeefster ESPN brok in keel
3
Trainer van AZ voor volgend seizoen is definitief bekend
4
Moisés Caicedo schiet Chelsea met schitterend schot van 45 meter op voorsprong
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties