Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Luis Suárez: 'Ik had het er moeilijk mee gehad als hij niet op het WK zou zijn'

Laatste update:

"We zullen ervoor moeten zorgen dat we niet zo afhankelijk zijn van hem. Niet alles in het team moet om Messi draaien", zo benadrukte de bondscoach van Argentinië. "Gelukkig heeft de beste speler ter wereld de Argentijnse nationaliteit. Ik vertelde de groep dat 'Messi niet een WK schuldig was aan Argentinië' maar dat 'voetbal een WK schuldig was aan Messi'." Ondanks de moeizame kwalificatie was hij te spreken over zijn team. "We hebben een grote stap vooruit genomen. Ik hoop dat we in de tijd die we nu nog hebben er straks in Rusland ook kunnen staan zoals we vandaag hebben gedaan."

"Godzijdank hebben we ons doel gehaald", reageerde Messi na afloop. "We bleven kalm, dat was het belangrijkste. Het zou heel gek zijn geweest als we het WK niet hadden bereikt. Deze groep verdiende het om zich te kwalificeren. Het was niet fair wat er gebeurde tijdens de vorige drie toernooien. Tijdens deze voorronde moesten we lijden, maar hopelijk kunnen we volgend jaar alles goedmaken."

Messi besloot de Zuid-Amerikaanse kwalificatiereeks met 21 doelpunten, evenveel als ploeggenoot Luis Suárez. Uruguay plaatste zich als nummer twee voor het WK in Rusland. Suárez is blij dat Messi volgend jaar zomer aan het WK zal deelnemen. "Ik heb een vriendschap met Messi. Ik had het er moeilijk mee gehad als hij niet op het WK zou zijn. Dit bewijst maar weer hoe moeilijk de kwalificatiereeks in Zuid-Amerika is. Argentinië stond op het punt om uitgeschakeld te worden en Colombia ook."

-
Denk jij dat Argentinië het WK in Rusland gaat winnen?

Meer nieuws

Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
3
Besiktas plaatst zich voor bekerfinale en kan seizoen kleur geven
1
Emotionele Noa Lang doet zijn verhaal op Instagram: 'Er zijn fouten gemaakt'
9
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
8
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
9
Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties