Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Luis Suárez moet knoop doorhakken na 'serieuze aanbieding''

Laatste update:

Het Inter Miami van mede-eigenaar David Beckham zou Suárez volgens de berichtgeving van woensdagochtend graag naar de Verenigde Staten willen halen. De stad Miami beschikt over een flinke Latijns-Amerikaanse bevolkingsgroep en Inter denkt dat de mensen meer warm zullen lopen voor de club als er een sterspeler uit Zuid-Amerika onder contract staat. Suárez wordt met zijn kwaliteiten daarnaast beschouwd als de ideale speler om de nieuwe club op sleeptouw te nemen

Suárez lijkt in eerste instantie niet uit te zijn op een vertrek bij Barcelona, al is een avontuur in de VS ook een aantrekkelijke optie voor hem. Landgenoot Nicolás Lodeiro speelt al enige tijd in de MLS en hij liet vorig jaar weten dat Suárez graag ooit in de VS zou willen spelen: "Deze competitie kan hem wel bekoren. Hij vraagt me er voortdurend naar. Ik denk dat het slechts een kwestie van tijd is."

Suárez ligt momenteel nog een jaar vast bij de club waar hij sinds de zomer van 2014 onder contract staat. De aanvaller heeft echter een clausule in zijn contract staan die een langere samenwerking mogelijk maakt. Als hij aankomend seizoen in minstens zestig procent van de wedstrijden van Barcelona in actie komt, wordt zijn verbintenis automatisch met een jaar verlengd. Barcelona lijkt in Lautaro Martínez van Internazionale overigens de ideale opvolger van Suárez te zien.

Denk jij dat Luis Suárez volgend seizoen nog voor Barcelona speelt?

Meer nieuws

Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
4
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
10
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
23
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
51
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
53
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
109

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties