Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Cristiano Ronaldo staat verstijfd na doldwaze actie van supporter na Georgië - Portugal

Laatste update:

De 39-jarige Ronaldo beleefde woensdag een avond om snel te vergeten. De Portugese superster startte als enige vaste basisspeler tegen Georgië, maar kon een 2-0 nederlaag niet voorkomen. Voor het eerst was Ronaldo in de groepsfase van een eindtoernooi niet trefzeker namens Portugal, waardoor hij van het speelveld snelde.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Na afloop liep Ronaldo met een aantal beveiligers de trap af in de tunnel, toen er plotseling een Georgische supporter kwam aanvliegen. Op beelden is te zien hoe Ronaldo uit verbazing een aantal seconden stil blijft staan. Het motief van de Georgische supporter is vooralsnog onbekend, al is het goed mogelijk dat de persoon in kwestie fan is van Ronaldo. De Portugees is namelijk razendpopulair in Georgië.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Feyenoords 'ideale opvolger van Berghuis' kan Nederland pijn doen op het EK
4
Chelsea en Tottenham hopen deal voor tiener van bijna 50 miljoen te kapen
6
Duitsland bereikt kwartfinale op het EK na bewogen avond in Dortmund
125
Voetbalprominenten spreken schande van penalty Duitsland: 'Kotsmisselijk'
54
Duitsland - Denemarken stilgelegd vanwege onweer en flinke hagelbui
27
Italiaanse media vernietigend na wanprestatie Azzurri op EK: 'Gezichtsverlies!'
29

Meer sportnieuws

Reacties