Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Luka Jovic zoekt naar antwoorden op YouTube: 'Wat is er gebeurd?'

Laatste update:

Jovic scoorde aan de lopende band bij Frankfurt. De Europese top zat achter hem aan en uiteindelijk was het Real Madrid dat hem voor zestig miljoen euro in huis haalde. Hij moet vooralsnog genoegen nemen met een bijrol in het team van trainer Zinédine Zidane. Jovic startte in LaLiga pas vier keer en kwam tien keer als invaller binnen de lijnen. In alle competities scoorde hij pas een keer voor de Koninklijke.

"Ik ben niet blij met hoe het seizoen tot nu toe gaat", is Jovic eerlijk tegenover AS. "Ik weet dat ik veel beter kan. Soms bekijk ik video's van mezelf op YouTube en dan vraag ik mezelf af: wat is er gebeurd? Maar we weten allemaal dat Real Madrid een gigantische club is. Zelfs voor ervaren spelers is het niet makkelijk om zich aan ge passen. Voor een 21-jarige voor wie 60 miljoen euro is betaald is dat nog moeilijker. De druk is enorm. Ik werk zo hard als ik kan, maar tot nu toe zonder succes. Hopelijk komt er snel verandering in."

Jovic werd opgeleid bij Rode Ster Belgrado en kwam op jonge leeftijd bij Benfica terecht. Waar hij in Portugal moeite had om door te breken, maakte hij bij Eintracht Frankfurt naam. "Ik heb nooit getwijfeld aan mijn kwaliteiten. Ik heb altijd geloofd dat ik genoeg talent had om het te maken. Bij Benfica kreeg ik nooit de kans, maar bij Frankfurt was dat wel het geval. Bij Frankfurt was het in het begin ook niet makkelijk, maar het is belangrijk om in jezelf te blijven geloven. Soms heb je een beetje geluk nodig."

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties