Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Luka Modric: 'Ik zag de afwijzing van Arsène Wenger als een nieuwe horde'

Laatste update:

De Kroaat, die in 2012 Tottenham inruilde voor Real, vertelt namelijk dat de clubleiding van Arsenal interesse toonde. Arsène Wenger, destijds manager van Arsenal, hield de komst van Modric echter tegen. "Ik zag de afwijzing van Wenger als een nieuwe horde die ik moest nemen. Het was zijn mening op dat moment", zegt de veteraan, die niet aangeeft wanneer deze perikelen precies speelden.

Meer: Real Madrid zet deur naar uitgang wagenwijd open voor Modric, die niet wil gaan

Modric hoopt dat hij zijn loopbaan mag afsluiten bij de Koninklijke. "Ik heb nog twee jaar over op mijn contract, waarna er hopelijk nog een jaar bijkomt. De club toont zijn liefde. Ik zou graag met pensioen gaan bij Real. Mijn gezin geniet van het leven bij Real en ik wil graag ook blijven genieten van deze grote club", wordt de routinier geciteerd door de Daily Express.

De middenvelder kende een indrukwekkend seizoen met de Spaanse grootmacht, waarmee hij onder meer voor de derde keer op rij de Champions League won. Op het WK in Rusland maakte Modric een geweldige indruk met Kroatië. Hij leidde zijn land naar de finale in Moskou. Frankrijk bleek uiteindelijk met 4-2 te sterk en kroonde zich tot wereldkampioen.

Verwacht jij dat Luka Modric zijn loopbaan afsluit bij Real Madrid?

Meer nieuws

Amateur van Hercules maakt absolute droomtransfer naar Borussia Dortmund
3
De EK-selectie van Frankrijk: dit zijn de spelers die donderdag kans maken
19
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Daley Blind bekroont superseizoen met nieuw contract bij Girona
28
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
30
Kieft: 'Een nare kutclub! Zo iemand moet je eren na alles wat hij heeft gedaan'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties