Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lukaku geeft visitekaartje af in galavoorstelling Manchester United

Laatste update:

West Ham toonde zich de afgelopen maanden ambitieus op de transfermarkt met het aantrekken van onder anderen Marko Arnautovic en Javier Hernández, maar de ploeg van Slaven Bilic had weinig in de melk te brokkelen op Old Trafford. United zette het bezoek uit Londen vanaf het eerste fluitsignaal met de rug tegen de muur en wist de ban na ruim een half uur spelen dan ook uiteindelijk te breken.

Romelu Lukaku bleef koel oog in oog met Joe Hart, nadat hij door Marcus Rashford was weggestoken achter de defensie van West Ham: 1-0. United had in het eerste bedrijf weinig te duchten van the Hammers, maar werd vlak voor rust nog wel even opgeschrikt door een kans voor Edimilson Fernandes. De Zwitser was aan het werk gezet door André Ayew, maar zag zijn poging uiteindelijk gekeerd worden door David de Gea.

United kwam na de onderbreking sterk uit de kleedkamer en wist het duel vrijwel onmiddellijk op slot te gooien. Opnieuw Lukaku kon scoren, ditmaal met het hoofd na een indraaiende vrije trap van Juan Mata. De ploeg van Mourinho trapte in de slotfase nog even het gaspedaal in en wist dankzij treffers van Martial (na een intelligente pass van Henrikh Mkhitaryan) en Pogba (afstandsschot) uiteindelijk uit te lopen naar een riante score.

Zie jij Manchester United dit seizoen een rol van betekenis spelen in de Engelse titelrace?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
10
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties