Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lukaku maakt op indrukwekkende wijze einde aan negatieve reeks

Laatste update:

In het eerste bedrijf werd weliswaar niet gescoord, maar beide ploegen hadden wel uitzicht op een doelpunt. Een inzet van Jermaine Defoe van dichtbij ging over het doel van Maarten Stekelenburg, terwijl Jordan Pickford een goede redding in huis had op een kopbal van Lukaku. Hoewel Everton niet slecht speelde, was aan de bewegingen van Koeman te zien dat hij veel meer van zijn team verwachtte. Sunderland daarentegen stond verdedigend goed en opteerde voor countervoetbal.

In de openingsfase van de tweede helft ging het duel op en neer, met mogelijkheden voor Lamine Koné en Gerard Deulofeu. Elf magische minuten van Lukaku zorgden ervoor dat de punten naar the Toffees gingen en dat hij na 1.139 competitieminuten zonder treffer eindelijk weer het net vond voor zijn club. Na voorbereidend werk van Idrissa Gueye kopte de Belg de 0-1 binnen en acht minuten later zette hij ook zijn hoofd tegen een pass van Yannick Bolasie, die Javier Manquillo van zich had afgeschud.

De 0-3 verscheen na 71 minuten op het scorebord. Na een heerlijke combinatie tussen Deulofeu en Kevin Mirallas verstuurde laatstgenoemde een pass richting Lukaku, die niet buitenspel stond en het leer wederom achter Pickford werkte: 0-3. Everton had zelfs met groter verschil kunnen winnen, maar Sunderland bleef een ruimere nederlaag bespaard. Alleen het foutloze Manchester City heeft momenteel meer punten dan Everton, dat over vijf dagen in eigen huis aantreedt tegen Middlesbrough.

Back again! Drie doelpunten in elf minuten tijd, na 1.139 Premier League-minuten zonder goal! #lukaku #everton #koeman

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


-
Denk jij dat Everton bij de eerste vier gaat eindigen?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
52
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties