Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lukaku nog verder in de problemen gebracht door appje van ex-ploeggenoot

Laatste update:

Lukaku liet zich in het genoemde interview in negatieve zin uit over zijn rol binnen het elftal. Daarnaast gaf hij aan dat hij afgelopen zomer niet zou zijn teruggekeerd naar Chelsea als Inter hem een nieuw contract had aangeboden. Het leverde de Belg tegen Liverpool afgelopen zondag een disciplinaire schorsing op. Hetgeen waar iin de studio van Sky Sports ook al veel om was te doen. Analisten Gary Neville en Graeme Souness haalden keihard uit naar de Lukaku.

De spitse miste door zijn uitspraken het duel met Liverpool en de voorbeschouwing op het deze wedstrijd bij het Amerikaanse NBC bracht Lukaku nog meer in de problemen. De spits whatsappte, terwijl hij disciplinair was geschorst, met Tim Howard, zijn voormalig ploeggenoot bij Everton, die momenteel analist bij de Amerikaanse televisiezender NBC is. Volgens een gebriefte presentatrice van NBC zou Lukaku gezegd hebben dat 'de situatie hot is' en 'hij meer kan zeggen na een nieuwe meeting op maandag.'

Supporters merkten op dat Lukaku's Twitter-profiel was verwijderd, en wie hem wilde volgen kreeg de melding: 'dit account bestaat niet'. Speurneuzen op internet stelden later dat Lukaku zijn Twitter-account weken geleden had opgeheven, rond dezelfde tijd dat hij zijn beruchte interview aan Sky Italia gaf. Tuchel liet na afloop van het duel met Liverpool tegen Engelse media weten dat hij met Lukaku gaat praten. "Hij is onze speler, er is altijd een weg terug, we zullen dit achter gesloten deuren duidelijk maken en zodra we een beslissing hebben genomen en Romelu het weet, zullen jullie het misschien ook weten."

Romano bevestigt maandagochtend dat het gesprek een dag na de topper tegen the Reds plaatsvindt. "Thomas Tuchel zal in de komende uren met Romelu Lukaku gaan zitten om te praten over zijn interview, gevoelens en gedrag en op zoek gaan naar een oplossing." Chelsea zelf geeft geen commentaar en wacht op een beslissing van de manager. De club is volgens Romano niet van plan om Lukaku in januari te verkopen.

-

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
24
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
5
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
28
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
13
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
4
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties