Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lukaku post interne details, zet Chong in positief daglicht en verwijdert tweet

Laatste update:

Lukaku, die wordt begeerd door Internazionale en Juventus, tweette vrijdagavond aanvankelijk een foto van zichzelf in een LA Lakers-shirt van de legendarische basketballer Shaquille O'Neal. Vermoedelijk had hij daar geen andere bedoeling bij dan zich te uiten als supporter van de Lakers. De NBA-club reageerde op Twitter met een knipoog: Deal Done? Lukaku to #LakeShow confirmed?

"Ik ben inzetbaar om de passes van LeBron James in de versnelling op te vangen. Hier denken ze dat ik langzaam ben", reageerde Lukaku op zijn beurt met een lachende emoji. Even daarna deelde hij een video met trainingsgegevens van een oefensessie van 10 juli. Lukaku openbaarde de gemeten topsnelheid per speler en bewees dat hij, met een topsnelheid van 36,25 kilometer per uur, na Dolot (36,43 km/u) de snelste speler op de sessie was.

Onbedoeld plaatste Lukaku ook Tahith Chong in een positief daglicht, want het negentienjarige Nederlandse talent staat derde in de lijst met een snelheid van exact 36 km/u. De topsnelheid van Luke Shaw (31,03 km/u) ligt het laagst; Juan Mata (31,79 km/u) staat voorlaatste. "Dank dat je de wereld eindelijk laat zien dat ik sneller ben dan Luke Shaw", tweette Mata als reactie naar Lukaku. Shaw reageerde: "Ze wilden dat ik maar tot zeventig procent ging. Laat me niet over jou beginnen, jongen."

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
1
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
27
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties