Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lukaku verschijnt op veld bij oude liefde in afwachting van transfer

Laatste update:

Lukaku zette bij Anderlecht zijn eerste stappen in het betaald voetbal. Tussen 2009 en 2011 kwam de fysiek sterke aanvaller tot 41 doelpunten in 98 wedstrijden namens de grootmacht uit Brussel. Chelsea plukte hem mede door zijn doeltreffendheid weg bij Paars-Wit en na periodes bij West Bromwich Albion en Everton streek Lukaku in 2017 neer in Manchester.

Lukaku beschikt bij the Red Devils over een contract tot medio 2022, maar het is onwaarschijnlijk dat hij die verbintenis ook daadwerkelijk uitdient. De Belgische spits miste de gehele voorbereiding op het nieuwe seizoen, wat de geruchten voedt over een naderende overstap richting Internazionale. Tot een definitieve overgang is het echter nog niet gekomen, waardoor de aanvalsleider van de Rode Duivels voorlopig nog in de wachtkamer zit.

Trainer Antonio Conte ziet Lukaku graag naar Internazionale komen, maar is afhankelijk van de transfersom die het bestuur wil betalen aan Manchester United. Volgens Sky Italia is recentelijk een bod van bijna zestig miljoen euro van tafel geveegd. Sky Sports weet te melden dat de recordkampioen van Engeland minimaal 85 miljoen euro wil ontvangen voor Lukaku. Juventus wilde naar verluidt op zijn beurt Paulo Dybala in een eventuele deal betrekken, maar de Argentijn heeft geen trek in een verhuizing naar Manchester.

Denk jij dat Romelu Lukaku volgend seizoen in de Serie A speelt?

Meer nieuws

Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
13
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
10
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
2
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
16
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties