Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lukaku vol vertrouwen naar EK: 'Ik hoor bij de beste spitsen ter wereld'

Laatste update:

Lukaku slaagde niet bij Chelsea, maar doet het goed bij Everton en wil weer naar een club die om de prijzen speelt. Hij denkt dat veel topclubs hem kunnen gebruiken: "Ik hoor bij de beste spitsen ter wereld. Daar ben ik best tevreden mee", zei Lukaku in gesprek met World Soccer. "Ik had wel verwacht dat ik een seizoen als het vorige in me had."

De 23-jarige Lukaku was in het afgelopen seizoen goed voor 25 doelpunten, waarvan 18 in de Premier League, en schreef ook nog 7 assists op zijn naam. Zijn vader gaf onlangs aan dat Manchester United en Bayern München het beste bij zijn zoon zouden passen, maar het lijkt er op dit moment niet op dat deze clubs overwegen om een bod uit te brengen op Lukaku.

Romelu Lukaku hoort bij een topclub te spelen

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
7
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
9
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties