Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Lukaku zorgt voor kleedkamerruzie; ploeggenoten voorkomen erger'

Laatste update:

Inter ging de groepsfase van de Champions League matig van start. Voor eigen publiek kwam het team van Antonio Conte in de tweede helft op achterstand. Vlak voor tijd redde Nicolo Barella een punt voor de thuisploeg. In blessuretijd tekende hij voor de 1-1. Hoewel de opluchting na afloop groot was dat er niet was verloren, was Lukaku boos over de manier van spelen.

Antonio Conte stak de hand in eigen boezem na het teleurstellende resultaat tegen Slavia Praag

Volgens de Italiaanse sportkrant sprak Lukaku zijn ploeggenoten op een vrij directe manier aan op de manier van spelen. De Belgisch international vond dat de besproken tactiek niet goed werd uitgevoerd. Brozovic, die vlak na de 0-1 werd gewisseld, voelde zich aangesproken en reageerde woedend. Hij en Lukaku kwamen met de hoofden tegen elkaar te staan.

Spelers van Internazionale haalden de twee kemphanen uit elkaar. Het is onbekend of de twee spelers hun ruzie inmiddels hebben uitgesproken. Zaterdag komt Inter opnieuw in actie. In de Serie A staat om 20.45 uur staat dan de kraker tegen AC Milan op het programma.

Serie A
AC Milan
0 - 2
Inter

Meer nieuws

Kudus brengt spanning in titelstrijd terug met weergaloze treffer tegen City
0
NEC-smaakmaker Tjaronn Chery is al medisch gekeurd bij nieuwe club
3
Ricky van Wolfswinkel krijgt direct na vraag verslaggeefster ESPN brok in keel
2
Trainer van AZ voor volgend seizoen is definitief bekend
4
Moisés Caicedo schiet Chelsea met schitterend schot van 45 meter op voorsprong
3
Man City is dankzij geweldige start van Foden op weg naar vierde titel op rij
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties