Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lukoki, Cabral en John mogelijk teamgenoten in nieuw seizoen

Laatste update:

Lukoki, Cabral en John zitten bij hun huidige werkgevers alle drie op een dood spoor. De pijlsnelle buitenspeler van Ajax kwam vorig seizoen zestien keer in actie, maar zal ook in het nieuwe seizoen geen basisplaats afdwingen in Amsterdam. Zijn contract loopt nog wel twee jaar door, dus zal ADO met een transfersom over de brug moeten komen. Lukoki werd ook al aan sc Heerenveen en Heracles Almelo gelinkt.

Cabral kan nergens meer op rekenen bij FC Twente; hij werd vorig jaar overgenomen van Feyenoord, maar is de voorbereiding woensdag begonnen bij het tweede elftal. Zijn teamgenoot John verruilde Sparta Rotterdam halverwege het seizoen 2011/12 voor Enschede en kwam vervolgens tot vier invalbeurten. De 24-jarige aanvaller verbleef vorig seizoen op huurbasis bij FC Nordsjaelland.

Met die club speelde hij in de Champions League-groepsfase tegen Shakhtar Donetsk, Chelsea en Juventus: John begon alle zes de wedstrijden in de basiself en maakte in de laatste ontmoeting met Chelsea een doelpunt. In de Deense competitie legde hij er negen in, maar toch kan ook hij niet rekenen op speeltijd bij FC Twente. Johns contract in De Grolsch Veste loopt nog een jaar door en ook een Deense club zou belangstelling hebben.

ADO zou de voorkeur geven aan het definitief overnemen van het trio. Onduidelijk is nog hoeveel geld dat de Eredivisionist gaat kosten. Recent werd al een aanvaller aangetrokken: Michiel Kramer kwam over van FC Volendam. Hij maakte er vorig seizoen 22 voor de club in de Jupiler League. Daarnaast werd ook Malcolm Esajas weggehaald bij MVV. Rydell Poepon vertrekt mogelijk naar NAC Breda.

Wie van deze drie aanvallers moet ADO Den Haag absoluut halen?

Meer nieuws

FC Twente presenteert twaalfvoudig international als eerste zomeraanwinst
0
Thomas Tuchel gaat definitief niet verder als trainer van Bayern München
28
Clubtopscorer uit de Eredivisie vertrekt voor 'niet te weigeren bod' naar Azië
7
Robin van Persie verlaat Feyenoord en is hoofdtrainer van sc Heerenveen
41
Duo dat goed is voor 299 Liverpool-wedstrijden neemt net als Klopp afscheid
12
Ronald Koeman negeert smaakmaker: 'Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen'
52

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties