Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lukoki hakte knoop door na belofte van Jans: 'Hij had gewoon gelijk'

Laatste update:

"Een geweldig debuut, ja: het kan niet beter", zei de aanvaller na afloop stralend tegen FOX Sports. "Ik ben tevreden. Het ging eigenlijk wel vanzelf, ik ben ook goed opgevangen in de groep en de trainer gaf mij vertrouwen en ik heb het denk ik wel laten zien", aldus Lukoki, die al vroeg dreigend was met een gevaarlijke voorzet richting Ryan Thomas. Na rust schreef hij een assist op Jesper Drost op zijn naam.

Lukoki maakte pas donderdag de overstap naar PEC Zwolle en stond meteen in de basis. Trainer Ron Jans had hem van tevoren ingelicht, dus als een grote verrassing kwam het niet voor de watervlugge aanvaller. Zonder dat hij zijn medespelers al kende, speelde Lukoki een puike wedstrijd tegen FC Utrecht. Hij ging daarbij gewoon op zijn gevoel af, legde hij uit. "Achter de eerste diepe bal ging ik meteen aan en dat gebeurde vaker, deze wedstrijd."

Lukoki's voorkeur ging in eerste instantie uit naar een club in het buitenland, maar na een gesprek met trainer Jans koos hij toch voor een contract in Zwolle. "Hij heeft mij op andere gedachten gebracht en toen heb ik de keuze gemaakt. Wat hij heeft gezegd? Dat ik op tachtig procent van mijn ontwikkeling zit en dat hij mij die andere twintig procent wil bijleren. En daar had hij gewoon gelijk in. Hopelijk gaat hij dat doen."

-
Jody Lukoki gaat beter presteren bij PEC Zwolle dan bij SC Cambuur

Meer nieuws

'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
1
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
0
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
14
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
3
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
47

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties