Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lukoki niet meer bezig met Ajax: 'Ik heb het te veel naar mijn zin'

Laatste update:

Vorig seizoen verbleef hij op huurbasis bij SC Cambuur en was hij een vaste waarde voor trainer Dwight Lodeweges. Aan het begin van dit seizoen werd hem bij Ajax duidelijk, dat er opnieuw geen plek voor hem was weggelegd in de aanval. Vervolgens pikte Ron Jans hem op en haalde hij hem naar Overijssel. "Natuurlijk hoop ik diep in mijn hart nog op een terugkeer naar Amsterdam, maar het is niet iets, waar ik dagelijks mee bezig ben."

"Daarvoor heb ik het veel te veel naar mijn zin bij PEC", legt Lukoki uit in een interview met Voetbal International. "Ik heb niet voor niets voor drie seizoenen getekend. Ik kan in Zwolle nog een veel betere Jody Lukoki worden", aldus de aanvaller. Hij zegt te merken dat hij stappen heeft gemaakt in zijn ontwikkeling en ook buiten de lijnen wordt hij volwassener. Hij is niet meer de speeltuinvoetballer, die hij in de ogen van sommigen was ten tijde van zijn verblijf bij Ajax.

Lukoki is blij, dat hij SC Cambuur heeft kunnen verruilen voor PEC Zwolle. Hoewel hij het naar zijn zin had in Leeuwarden, is het bij zijn huidige club allemaal net wat groter en professioneler, zegt hij. "Kijk naar het stadion, naar het spelersmateriaal. En deze trainer heeft veel overeenkomsten met Dwight Lodeweges, alleen is hij iets menselijker, als je begrijpt wat ik bedoel. Hij coacht je op een positieve manier, soms met een grapje. Zo'n aanpak werkt voor mij perfect."

Jody Lukoki heeft laten zien dat hij een meerwaarde is voor PEC Zwolle

Meer nieuws

Zorg minder voor Feyenoord: Roma lijkt uitgesloten van Champions League-deelname
7
Sleutelspeler is bezig aan laatste weken bij Twente: 'De club wil mij verkopen'
2
Beerschot maakt definitief besluit over toekomst van Dirk Kuijt bij de club
2
'Bizar gerucht: FC Barcelona laat oog vallen op Eredivisie-degradant'
7
Plaats voor onder anderen Kaplan en Kökçü in EK-voorselectie Turkije
22
Oosterwolde door gelekte kleedkamerbeelden opnieuw hoofdrolspeler in Turkse rel
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties