Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lurling voorkomt zege Willem II bij comeback in Eredivisie

Laatste update:

De Brabantse derby begon qua sfeer zeker opwindend, maar binnen de lijnen viel het tegen voor rust. De nieuwkomer en de nummer dertien van vorig seizoen maakten relatief veel fouten, leden vaak balverlies en kwamen ook beiden niet tot echte uitgespeelde kansen. Alex Schalk ontsnapte namens NAC wel een keer en ging de zestien meter binnen richting David Meul; vedediger Philipp Haastrup greep echter tijdig in.

In de laatste fase voor rust kwam er nog een lichtpuntje aan de zijde van de gasten: Nemanja Gudelj nam een voorzet van Mark Looms artistiek aan op de hak, maar de omhaal die hij daarna afleverde was te zacht. Willem II dacht vervolgens op slag van rust te scoren, maar Niek Vossebelts doelpunt werd terecht afgekeurd voor buitenspel. Even tevoren had Jelle ten Rouwelaar nog in moeten grijpen bij een degelijk afstandsschot.

Na rust was het eerste kwartier voor de Tricolores. Met name Virgil Misidjan doemde meermaals vervaarlijk op, al trof geen van zijn drie pogingen doel. Willem II was wel alle zenuwen kwijt en durfde zichtbaar meer. Helaas voor de fans ging het initiatief na dat kwartier toch weer naar NAC, dat Anouar Hadouir veel zocht en hem ook af en toe bereikte. De man met een verleden bij de tegenstander kon evenwel niet zijn stempel op de ontmoeting drukken.

Invaller Podevijn werd uiteindelijk de held namens Willem II. Al snel na zijn entree moest Gudelj hem afstoppen met een overtreding, maar de rappe aanvaller sloeg niet veel later alsnog toe. Na een diepe bal vertrok Misidjan, die het overzicht bewaarde en opzij passte naar de volledig vrijstaande Podevijn. De Eredivisie-debutant schoot vervolgens kalm binnen langs Ten Rouwelaar. De winst leverde het niet op: in zijn 501e wedstrijd als prof en de eerste wedstrijd in zijn negentiende seizoen schoot Lurling namelijk hoog en mooi binnen, na een vloeiende aanval over rechts.

Eredivisie
Willem II
1 - 1
NAC Breda

Meer nieuws

Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
5
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
4
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
9
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties