Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Luuk de Jong dreef 'dwergen van PEC' tot wanhoop: 'Springt driemaal zo hoog'

Laatste update:

De spelers van PEC hadden onderlinge afspraken gemaakt over wie zich over De Jong zou ontfermen, maar al snel werd duidelijk dat men niet in staat was om de aanvaller in de lucht en bij standaardsituaties af te stoppen. "Die gozer komt drie keer zo hoog als wij met z'n allen bij elkaar kunnen springen", lichtte Van Polen bij FOX Sports toe.

"Ik zag die tweede goal van hem. Hij komt volgens mij een meter boven Darryl (Lachman, red.) uit. Dat is gewoon kwaliteit van hem. We hebben geen al te beste koppers. We hebben een hoop dwergen in onze selectie." Jan Joost van Gangelen vroeg zich af hoe de spelers van PEC daarmee omgingen. "Je probeert wel iets, maar je kunt ook niet al te veel meer doen met die VAR", antwoordde de captain van PEC.

"Dan gaat de bal meteen op de stip. Je probeert hem in eerste instantie uit te blokken, maar als je zelf volle bak een klap krijgt, moet er iemand anders mee. En dat was gewoon niet goed genoeg bij ons", besloot Van Polen. Lachman betreurde dat PSV drie van de vier doelpunten door de lucht maakte én dat hij eigenlijk aan alle vier doelpunten schuldig was. Hij verloor twee kopduels van De Jong, hij kon de scorende Steven Bergwijn niet bijhouden en Donyell Malen ontsnapte in de slotminuten aan zijn aandacht.

Lachman was vooral schuldbewust over de tweede treffer. "Dat was mijn fout. Ik probeerde Bergwijn nog een beetje tegen te houden, maar hij was wel heel snel. Die eerste goal was iemand anders zijn fout. Andere mensen moeten het dan oplossen, maar scoren in de lucht is natuurlijk wel hun kracht", vertelde hij aan RTV Oost. "Ik vind dat we voetballend gezien de eerste helft moeten meenemen. Ik vond dat we toen voetballend beter waren, maar als je weinig kansen creëert zegt dat natuurlijk niet zo veel."

-

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
96
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties