Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Luuk de Jong: 'Hun komst was belangrijke reden om bij te tekenen'

Laatste update:

"Wat kun je daar nou tegen doen? Ik denk weinig tot niks", zucht hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. Angeliño was in het afgelopen seizoen goed voor zes assists in de Eredivisie en leverde in de huidige voetbaljaargang ook al weer drie voorzetten die in de competitie tot doelpunt werden gepromoveerd. Luuk de Jong is een van de spelers die optimaal kan profiteren van de precisie in de linkervoet van zijn ploeggenoot.

Meer: PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland

"Zijn komst en die van Denzel Dumfries waren voor mij een belangrijke reden om bij te tekenen. Ik verheugde me op een seizoen met veel aanvoer vanaf de flank", vertelt De Jong, die in juli een nieuwe, tot medio 2021 doorlopende, verbintenis signeerde. De aanvoerder van PSV kreeg zaterdag de handen op elkaar met een knappe omhaal, wel op aangeven van Hirving Lozano, en scoorde dit seizoen vooralsnog twaalf keer in de Eredivisie.

Voor Angeliño zelf leverden zijn eerste geslaagde maanden in Eindhoven een uitverkiezing voor Jong Spanje op en als het aan de 21-jarige linksback ligt, vormt dit alleen maar een opmaat naar meer: "Het zijn crazy maanden sinds mijn start bij PSV. Crazy in de positieve zin van het woord. Ik geniet voorlopig van elk moment."

Denk jij dat Angeliño over twee seizoenen nog steeds bij PSV actief is?

Meer nieuws

'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
2
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
66
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
27
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
12
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
20
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties