Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois

Laatste update:

"We concentreren ons op spelers die in goede vorm zijn", aldus Tedesco. Courtois kampt al het gehele seizoen met een zware knieblessure en speelde zijn laatste wedstrijd voor zijn club Real Madrid op 4 juni 2023.

"Over dit onderwerp is verder alles al gezegd. Ik wil geen pingpong spelen", verklaarde de bondscoach van de Rode Duivels, doelend op het voortdurende conflict tussen hem en de 31-jarige doelman.

De relatie tussen Courtois en Tedesco kreeg vorig jaar juni al een flinke knel. In een duel tegen Oostenrijk kreeg niet Courtois, maar Romelu Lukaku de aanvoerdersband van Tedesco. Courtois verliet vervolgens de selectie, waarna Tedesco beweerde dat dit met de aanvoerderssituatie te maken had. Courtois reageerde daarop boos en teleurgesteld en beweerde dat hij te kampen had met een knieblessure.

De problemen tussen de bondscoach en de doelman leken daarna alleen maar groter te worden. De linkspoot gaf op X een like op een tweet van Axel Witsel, die eveneens buiten de Belgische selectie werd gelaten. Vervolgens deed hij daar nog een schepje bovenop.

"Ik heb alles, maar dan ook alles, geprobeerd", luidde het statement van Tedesco over de situatie met zijn doelman. "De laatste informatie die ik heb is dat hij zich niet comfortabel voelde om het EK te spelen." Courtois reageerde onder de video met de drie leugenaar-emoji's, waarmee hij suggereert dat hij van gedachte was veranderd.

Courtois maakte namelijk afgelopen december al duidelijk dat hij niet beschikbaar zou zijn voor het EK komende zomer in Duitsland, omdat hij naar eigen zeggen niet fit genoeg zou zijn. Carlo Ancelotti gaf vorige week aan zijn doelman komend weekend weer beschikbaar te hebben, waarmee een terugkeer onder de lat bij De Koninklijke niet uitgesloten is.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties