Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Luuk de Jong kritisch: 'Een fantastisch talent, maar hij moet ook hard werken'

Laatste update:

De Jong heeft waardering voor de assist van Xavi Simons. "Dit was een goede bal van Xavi, moet ik zeggen", zei de centrumaanvaller. "Die hoorde mij al roepen. Ik riep toen hij de bal kreeg, van: 'Eerste paal, eerste paal!' En toen gaf hij hem. En ja, dan raak ik hem precies goed met mijn linkerbuitenkant. Het is heerlijk dat hij erin gaat."

Meer: PSV is officieus landskampioen na grootste uitzege ooit in clubgeschiedenis: 0-8

Voor De Jong was Villarreal gezien zijn recente verleden in Spanje geen onbekende tegenstander. De spits kreeg het behoorlijk aan de stok met zijn opponenten en schold ze bij een opstootje in de rust de huid vol. "Ik weet niet wat ik ze aangedaan heb, hoor", lachte hij. "Ik had het gevoel dat ze me vandaag (zaterdag, red.) een beetje zochten, waarom weet ik ook niet. Of het iets is uit het verleden? Niet dat ik het me kan herinneren. Ik begreep het niet. Bij de eerste bal zetten ze een blok, dat is misschien 'een tactisch blok', maar als ik dat als aanvaller bij een verdediger doe, dan krijg je 99 van de 100 keer een vrije trap tegen. Dus ik vind het dan andersom net zo goed een overtreding, maar ja..."

Marciano Vink, als analist aanwezig bij het duel, vroeg aan De Jong naar de afstemming met Noni Madueke, die op rechts speelde. "Die jongens aan de zijkanten, daar spreek je bijna dagelijks mee tijdens tactische trainingen. Dan spreken we met elkaar af wat je wil, als ze binnendoor of buitenom gaan. En ook hoe we het verdedigend gezien moeten doen met elkaar. Noni is een jongen met fantastisch talent, maar hij moet ook hard werken." De Jong doelde daarmee mede op het eerste tegendoelpunt van PSV, waarbij Madueke verzaakte om druk te zetten op zijn directe tegenstander. "Ja, dat zijn kleine dingetjes, waar ik hem ook in mee probeer te nemen. Dan denk ik dat hij een geweldige speler kan worden."

Vink over Madueke
Ook Vink was kort voor het gesprek met De Jong al kritisch op Madueke. "Er is een aantal principes dat PSV goed moet afspreken", aldus de oud-middenvelder. "Een daarvan is óók alles geven als je de bal niet hebt. Die eerste tegengoal, dat komt eigenlijk voort uit gemakzucht van Madueke. Dat soort dingen kan gewoon niet. Ondanks dat hij aan de bal goede dingen doet, kan hij ook zijn team helpen door verdedigend zijn mannetje te staan, of in ieder geval verdedigend te denken. Dat mis ik een beetje bij Madueke."

Vriendschappelijke wedstrijden
PSV
1 - 2
Villarreal

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties