Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Luuk de Jong redt Barcelona na drie strafschoppen voor Levante

Laatste update:

Na de remise tegen Eintracht Frankfurt (1-1) in de Europa League keerde Frenkie de Jong terug in de basisopstelling. Hij was de enige Nederlander in de ploeg, want Luuk de Jong begon op de bank en Memphis Depay is geblesseerd. De voorhoede van Barcelona, bestaande uit Ousmane Dembélé, Pierre-Emerick Aubameyang en Ferran Torres, kwam er in de eerste helft nauwelijks aan te pas. Levante greep na 25 minuten bijna een verdiende voorsprong na een indrukwekkende demarrage van José Luis Morales. De aanvoerder passeerde meerdere verdedigers en dook plots op in het strafschopgebied. Verdediger Eric García haalde de inzet ternauwernood van de lijn.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Aan het begin van de tweede helft kreeg Barcelona wel een goede mogelijkheid: na een voorzet van Dembélé waagde Torres een kopbal, die door keeper Dani Cárdenas uit de bovenhoek werd gehouden. In elf spectaculaire minuten kreeg Levante daarna twee strafschoppen, waarvan er één werd benut, en scoorde Barcelona tweemaal. De eerste penalty werd toegekend na een vermeende overtreding van Dani Alves op de opgestoomde back Son. Morales zocht op koelbloedige wijze de rechterhoek uit en stuurde Marc-André ter Stegen de verkeerde kant op. Enkele minuten later volgde een nieuwe penalty als gevolg van een handsbal van García.

Ditmaal stond niet Morales, maar Roger Martí achter de bal. De aanvalspartner was minder zuiver vanaf de stip en zag Ter Stegen redding brengen. Daarna keerde Barcelona het tij. Kort nadat Frenkie de Jong plaatsmaakte voor Gavi, scoorde Aubameyang met een kopbal uit een voorzet van Dembélé. De 1-2 kwam vervolgens op naam van invaller Pedri, die aan de rand van het strafschopgebied werd gevonden door Gavi en raak schoot in de linkerhoek. Negen minuten voor tijd volgde echter strafschop nummer drie (!) voor Levante: Clément Lenglet tikte invaller Dani Gómez aan, waardoor Gonzalo Melero mocht aanleggen. Hij schoot zuiver raak in de linkerhoek: 2-2. Luuk de Jong kwam in minuut 84 binnen de lijnen en slaagde erin de meubelen te redden. In de blessuretijd kwam de Nederlander tot scoren via een kopbal uit een voorzet van Jordi Alba: 2-3.

-

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
0
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
63
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
12
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties