Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Luuk de Jong schiet in de lach: 'Aandelen? Daar laat ik me goed in begeleiden'

Laatste update:

Verslaggever Jan Joost Gangelen stond in de ogen van Luuk de Jong iets te lang na te praten met Guus Til, waarop hij reageerde dat het op een podcast begon te lijken. "Waar praat jij graag over, naast het voetbal", vroeg Van Gangelen toen De Jong eenmaal aan de beurt was.

"Naast het voetbal? Verschillende dingen. Investeren, gamen, golfen", zegt De Jong. Van Gangelen slaat daarop aan. "Investeringen? Aandelen, dat soort dingen?", doelt Van Gangelen op de situatie van de geschorste Alex Kroes bij Ajax.

"Ja ook, onder andere", aldus De Jong. "Daar moet je voorzichtig mee zijn, hè", antwoordt Van Gangelen. "Dat weet ik, dus daar laat ik me heel goed in begeleiden", aldus een lachende De Jong.

De spits van PSV slaagde er tegen Excelsior opnieuw niet in om te scoren. De laatste keer dat De Jong in competitieverband het net wist te vinden was eind februari in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Desondanks maakt de aanvaller zich niet druk.

"Het gaat pas knagen als wij gaan verliezen zonder dat ik scoor. Als ik vaak scoor ben ik blij voor het team, maar als ik niet scoor en we winnen ben ik ook blij. Ik blijf gewoon doorgaan, dit soort fases heb ik vaker meegemaakt."

Door de zege heeft PSV het gat naar Feyenoord weer vergroot naar tien punten. De Rotterdammers gaan donderdagavond op bezoek bij hekkensluiter FC Volendam.

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: Ajax - Excelsior
0
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Sheffield United
0
Live meepraten in de Premier League: Everton - Liverpool
0
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
7
Van 't Schip heeft geen plek voor Van den Boomen in basis Ajax
8
Een wedstrijd in LaLiga bijwonen? Tickets al beschikbaar vanaf 40,- euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties