Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Extreem goed nieuws voor Andries Noppert bij sc Heerenveen

Laatste update:

Eind januari opteerde de oefenmeester voor een andere keeper in de vorm van Mickey van der Hart. Noppert was niet langer onomstreden onder Van Wonderen, wat gezien zijn vele flaters geen gekke beslissing leek.

Van der Hart mocht het vanaf dat moment laten zien, maar hij presteerde niet volledig naar behoren in de twaalf duels waarin hij de kans kreeg. Afgelopen speelronde kreeg de voormalig jeugdinternational nog acht doelpunten om de oren in de thuiswedstrijd tegen PSV (0-8).

Volgens het AD werkte Noppert ondertussen via 'privé-trainingen' hard aan zijn vorm. "Dat deed hij met zijn oud-keeperstrainer Harmen Kuperus, met wie hij samenwerkte bij Go Ahead Eagles. In hem had Noppert meer vertrouwen dan in Ruud Hesp, bij Heerenveen verantwoordelijk voor de keepers."

Het heeft de Friese doelman geen windeieren gelegd, want in de laatste drie Eredivisie-speelronden krijgt Noppert dus de voorkeur boven Van der Hart. Vrijdagavond, als Heerenveen op bezoek gaat bij Almere City, staat de Oranje-international voor het eerst weer tussen de palen.

Heerenveen heeft ondertussen nog alles om voor te spelen. Momenteel bezet de club de tiende plek op de ranglijst, zes punten achter op nummer negen Go Ahead Eagles. Mocht in de laatste speelronden die achterstand worden goedgemaakt, mag Heerenveen zich opmaken voor de play-offs om Europees voetbal.

Na het uitduel met Almere wacht de Friezen een thuiswedstrijd tegen Vitesse. Heerenveen sluit het seizoen vervolgens af in Rotterdam, op bezoek bij Sparta.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
14
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
17
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
15
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
10
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
2
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Chelsea
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties