Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Luuk de Jong speelt belangrijke rol voor Sevilla bij LaLiga-debuut

Laatste update:

In de voorbereiding speelde De Jong al een belangrijke rol in de formatie van trainer Julen Lopetegui, die veel vertrouwen heeft in de Oranje-international. De spits geldt als belangrijk kapstok voor zijn team en dat was zondagavond niet anders. De Jong, die negentig minuten speelde, stichtte regelmatig gevaar voor het doel van doelman Diego López, maar kon niet tot scoren komen.

Desalniettemin was de inbreng van De Jong cruciaal, aangezien hij een belangrijke rol speelde bij de 0-1. Vlak voor de rust zorgde de spits voor consternatie in het vijandelijke strafschopgebied, maar zijn kopbal werd knap voor de doellijn gekeerd door López. Espanyol kreeg de bal echter niet uit de eigen zestien meter, waarna Sergio Reguilón kon profiteren van een bal die van de lat afkwam: 0-1.

De thuisploeg leek in de tweede helft een goede mogelijkheid te krijgen om langszij te komen na een gegeven strafschop, maar na ingrijpen van de VAR besloot arbiter Juan Martínez Munuera de penalty in te trekken. Sevilla, met onder anderen Nemanja Gudelj als invaller, kreeg daarna kansen op meer doelpunten. Nolito sloeg vlak voor tijd toe door te profiteren van de geboden vrijheid en een fraaie individuele actie goed af te ronden: 0-2.

-

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
31
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
149
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
352
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties