Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Luxemburgse Messi' reageert woest op wissel: 'Ik bied mijn excuses aan'

Laatste update:

"Ik wil graag mijn excuses aanbieden voor mijn ongepaste reactie. Ik zou een voorbeeld moeten zijn, ook op mijn leeftijd", aldus de contractspeler van FC Metz op Twitter. Thill staat bekend als de 'Lionel Messi van Luxemburg' en kon vorig jaar naar Bayern München, maar besloot zijn eerste pofcontract te ondertekenen bij Metz.

Voor wie het gemist heeft: de zeventienjarige 'Messi van Luxemburg' was gisteravond WOEST?? met zijn wissel! ??

Geplaatst door voetbalzone op zaterdag 10 juni 2017

"Hij werd begeerd door veel Europese clubs, met name door Bayern, maar Vincent heeft positief op de aanbieding van onze voorzitter gereageerd", zo meldde de club toen. Thill, achtvoudig international, speelde tot dusverre twee officiële wedstrijden in het eerste elftal van Metz en daarin kwam hij niet tot scoren.

"Een zeventienjarige zou zo niet moeten reageren en dat gaan we hem duidelijk maken", vertelde bondscoach Luc Holtz na afloop. "We hebben op zijn leeftijd allemaal fouten gemaakt, maar die zouden vervolgens niet herhaald mogen worden. Als hij wil functioneren in een groep gelden er gedragsregels, dus zal hij niet nog eens zo de fout in moeten gaan."

-
Denk jij dat Vincent Thill er spijt van heeft dat hij Bayern München heeft afgewezen?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties