Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Luxeprobleem Feyenoord snel verdwenen: basisspeler lijkt te vertrekken

Laatste update:

Torino was al langere tijd geïnteresseerd in Pedersen en heeft zich opnieuw gemeld bij Feyenoord. De Rotterdammers staan open voor een verkoop van de Noor, daar de club momenteel teveel verdedigers in de gelederen heeft. Trainer Arne Slot gaf tijdens de persconferentie van vrijdag al aan dat er nog spelers mogen vertrekken. "Omdat wij in de stellige overtuiging waren dat Geertruida zou vertrekken, hebben we geanticipeerd door Nieuwkoop te halen. Wij hebben nu veel spelers voor één positie, misschien wel teveel. Dat zou gevolgen kunnen hebben." Pedersen lijkt nu dus de speler te zijn die Rotterdam-Zuid gaat verlaten.

Pedersen speelt sinds de zomer van 2021 voor Feyenoord, dat destijds 2 miljoen euro overmaakte aan Molde FK. Momenteel staat de teller op 88 officiele duels in Rotterdamse dienst, waarin de vleugelverdediger goed was voor 1 doelpunt en 7 assists. Vorige week vrijdag was Pedersen nog basisspeler in de verloren wedstrijd om de Johan Cruijjff Schaal tegen PSV (0-1). Komende zondag speelt Feyenoord de eerste competitiewedstrijd van het seizoen tegen Fortuna Sittard, maar dan lijkt Nieuwkoop te starten. De 27-jarige Zeeuw kwam voor zo'n 2 miljoen euro over van het Belgische Union Sint-Gillis. De Jupiler Pro League is al even bezig, waardoor Nieuwkoop volledig fit is gearriveerd bij Feyenoord.

Bij Torino kan Pedersen teamgenoot worden van Perr Schuurs, al bestaat de kans dat de Limburger deze zomer vertrekt bij de Serie A-club. Voor de rechtsbackpositie krijgt de Noor in Turijn behoorlijk wat concurrentie. Met Stephane Singo, Raoul Bellanova, Mërgim Vojvoda en Brian Bayeye heeft Torino reeds vier rechtervleugelverdedigers onder contract staan. In het afgelopen seizoen eindigde de Italiaanse club op de tiende plek in de Serie A.

Is het begrijpelijk dat Feyenoord meewerkt aan een vertrek van Pedersen?

Meer nieuws

Bayern stuit in zoektocht naar nieuwe trainer op vraagprijs van 100 miljoen
6
Vivianne Miedema neemt na zeven jaar afscheid van Arsenal
9
Duitsland is lekken beu en zet influencers in voor bekendmaking EK-selectie
1
Fans woest na statement NAC over misdragingen van teammanager Karelse
15
Alex Pastoor staat na vertrek bij Almere City voor fraaie buitenlandse uitdaging
19
Ajax-huurling Mikautadze zet ondanks pijnlijke nederlaag knappe mijlpaal neer
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties