Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Álvarez geniet bij Ajax: 'Onana werd door de trainer gebeld waar hij bleef'

Laatste update:

"Ajax heeft met Lisandro Martinez, Donny van de Beek, Hakim Ziyech en soms Quincy Promes zo'n sterk middenveld dat ik een plaats in de defensie moet zien te vinden", vertelt Álvarez dinsdag in gesprek met De Telegraaf. "Een rol als centrale verdediger past me nu ook het best, denk ik." Álvarez wil de fans van Ajax meer laten zien. "In het begin had ik logische aanpassingsproblemen, maar inmiddels ben ik gesetteld, gewend aan het Nederlandse voetbal en klaar om de nieuwe Edson Álvarez te tonen."

"Een speler met vertrouwen, passie, verdedigende en voetballende kwaliteiten", somt Álvarez op. "De wedstrijden die ik speelde, was ik misschien wat te verlegen. Dat zit niet in mijn karakter, maar gebeurt soms nu eenmaal als je ergens nieuw bent. Ik sprak nog niet heel goed Engels, maar ik heb dat geleerd. De mensen kunnen erop vertrouwen dat ik álles doe om bij deze mooie club te slagen."

Álvarez heeft er begrip voor dat hij nog geen vaste basisspeler is. "Ik wist dat ik naar een grote club ging en met zulke goede spelers voor je in het team is het niet moeilijk om geduld te hebben. Mijn niveau moet nog verder omhoog, maar de aanpassing gaat goed. Ik praat veel met de trainer over mijn verbeterpunten. Het voetbal hier is zó veel sneller dan in Mexico", stelt de Mexicaan, die ook aangeeft dat hij op jonge leeftijd qua leven en voetbal 'in een compleet andere wereld' is terechtgekomen.

Hoewel het aantal speelminuten bij Ajax misschien nog wat tegenvalt, is Álvarez in zijn element. Hij vindt het leven in Nederland goed en houdt van Amsterdam en de mensen. "Alleen het weer… Brrrr. En het ergste moet nog komen, begrijp ik van André Onana. Hij vertelde me dat hij op een ochtend naar buiten keek, hij sneeuw zag en weer naar bed ging, omdat hij dacht dat trainen met dat weer onmogelijk was. Totdat hij door de trainer werd gebeld waar hij bleef."

Meer nieuws

AC Milan gaat mede door schitterende goal ex-PSV'er kansloos onderuit in Turijn
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Bundesliga-sensatie is na fenomenale reeks voor 65 miljoen euro op te halen
7
Marco Bizot laat EK schieten door 'zwaarwegende familieomstandigheden'
8
ADO Den Haag overleeft knotsgekke tweede helft en meldt zich bij laatste vier
19
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties