Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Álvarez ongelukkig: 'Nu maak ik de deur open van een donker en koud huis'

Laatste update:

"Ik bid dat de IND (Immigratie- en Naturalisatiedienst, red.) snel goed nieuws heeft over de verblijfsvergunning van Sofia en Valentina'", geeft Álvarez te kennen in gesprek met De Telegraaf. Zijn vriendin is momenteel 20 en volgens de Nederlandse regelgeving mogen buitenlandse ongehuwde stellen pas herenigd worden als allebei 21 zijn, om misbruik van het vergunningen- en uitkeringsstelsel tegen te gaan. "De mensen hier weten niet hoe moeilijk het voor een jonge jongen is om zó ver van huis zonder familie te moeten zijn."

"Latino's hebben over het algemeen een warme familieband en mijn familie is mijn alles. Ik wil mijn vrouw en kindje hier. Mijn ploeggenoten van Ajax merken dat en geven me ontzettend veel steun", vervolgt de 22-jarige Mexicaan. Hij speelde dit seizoen voorlopig achttien officiële wedstrijden voor Ajax, maar zat de laatste vier competitieduels op rij op de reservebank. "Als je niet speelt, is het juist fijn om thuis te komen en afleiding te vinden bij je gezinnetje. Nu maak ik de deur open van een donker en koud huis."

"De teleurstelling over mijn reserverol kan ik moeilijk verwerken als ik bij thuiskomst elke dag weer met de afwezigheid van Sofia en Valentina word geconfronteerd", zegt de 31-voudig Mexicaans international. Álvarez merkt dat de lat bij Ajax hoog ligt en dat hij 'de echte Edson Álvarez' pas een aantal keer in de Champions League heeft laten zien. "Maar ik wil slagen, op de positie waarvoor ik ben gehaald: centraal achterin. En ik weet dat ik dat kan. Voor mijn gevoel kan ik iets aan het elftal toevoegen. Ik denk ook dat ik met mijn ervaring een rol kan spelen in de titelrace en Europese wedstrijden tegen Getafe."

"Er waren twee grote Europese clubs die me wilden huren. Uit landen, waar Sofia en Valentina wel onmiddellijk naartoe hadden mogen komen. Maar een verhuur was voor Ajax onbespreekbaar en voor mij ook, omdat ik hier nog niet klaar ben", besluit Álvarez. Het contract van de centrale verdediger annex middenvelder bij Ajax loopt voorlopig nog tot medio 2024.

Zie jij Edson Álvarez nog slagen bij Ajax?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
52
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties