Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Álvarez reageert stoïcijns op veelgehoord kritiekpunt: 'Dat boeit me niet'

Laatste update:

Álvarez is tevreden over de scheidsrechters in Nederland. "Ik houd van de scheidsrechters hier. Ik ken ze niet van naam, maar als ik ze voor de wedstrijd zie, weet ik met wie ik kan praten en wie lastiger is. Ik kan niet soft zijn." De Mexicaan vindt niet dat hij altijd gematst wordt, zoals op sociale media wel eens wordt gezegd. "In bijna vier jaar heb ik twee rode kaarten gehad, waarvan eentje werd geseponeerd en de andere voor een handsbal tegen Feyenoord was. Nul rode kaarten voor kwade intenties. Als ik die zou hebben, was ik continu geschorst. Ik ben alleen fel."

De controleur vindt dat hij goed handelt. "Ik heb geleerd situaties te herkennen en te weten hoe ver ik kan gaan. Dat mensen soms denken dat ik rood verdien, boeit me niet. Ze kunnen praten, maar voelen achter de tv niet het vuur op het veld. Als Kudus, Stevie of Kenneth keer op keer wordt getrapt, voelt het alsof ze aan familie zitten. Dan sta ik op en zeg ik: 'Dit is Ajax. Iets meer respect graag.' Soms dacht ik dan de enige te zijn, maar nu vechten we weer samen en zijn we op de goede weg", aldus Álvarez.

Álvarez merkt een verschil tussen Nederlanders en Zuid-Amerikanen. "Voor ons Mexicanen is het alles of niets op het veld. Die mentaliteit van overleven mis ik hier wel een beetje. In Mexico mis je weer de tactische kwaliteiten die je in Nederland ziet. In mijn eerste jaar moest ik leren hoe voetbal hier wordt gespeeld, maar mijn mentaliteit was die van een winnaar. De afgelopen jaren voelden we ons, door Lisandro Mártinez, Nicolás Tagliafico en Antony ook onverslaanbaar."

Santiago Giménez lovend
Het Algemeen Dagblad sprak voorafgaand aan de Klassieker van zondag ook met Feyenoord-spits Giménez, die samen met Álvarez uitkomt voor het nationale elftal van Mexico. De 21-jarige linkspoot is lovend over zijn landgenoot. "Edson is echt een geweldige jongen. Toen ik bij de nationale ploeg van Mexico kwam, nam hij mij vanaf de eerste dag op sleeptouw. Dat zal ik nooit vergeten. Ja, hij heeft een bepaalde speelstijl. Op het randje en soms er overheen. Persoonlijk houd ik er enorm van. Ik denk dat elk elftal zo'n type nodig heeft."

Eredivisie
Ajax
2 - 3
Feyenoord

Meer nieuws

Marcel Brands bevestigt interesse van PSV: 'Het is een interessante speler'
0
Live meepraten in de Eredivisie: NEC - AZ
7
Live meepraten in de Eredivisie: PEC Zwolle - Heracles Almelo
0
Topscorer Lionel Messi leidt Inter Miami met twee goals en assist naar zege
3
Pak 3x je inzet als Uitblinker Saka scoort tijdens Tottenham Hotspur-Arsenal!
0
Kraay jr. reageert op overstap Slot: 'Ik begrijp hier niets van, lachwekkend!'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties