Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Löw baalt van eigen uitspraak: 'Vergelijking met Messi heeft niet geholpen'

Laatste update:

Op zijn 22ste werd Götze de jongste doelpuntenmaker in bijna vijftig jaar in een WK-finale. Hij was bovendien de eerste invaller ooit die het winnende doelpunt maakte. Vlak voordat Löw zijn pupil binnen de lijnen bracht tegen Argentinië, vertelde hij Götze dat die 'de wereld kon laten zien dat hij beter kan dan Lionel Messi'. Löw heeft er spijt van dat hij na afloop met de wereld deelde dat hij dat tegen Götze had gezegd. De bondscoach denkt dat de aanvallende middenvelder in de jaren na het WK last heeft gehad van de vergelijking.

"Die zin kwam spontaan in me op, maar achteraf weet ik niet of het verstandig was", legt Löw uit. Hij noemt het publiekelijk herhalen van die uitspraak een 'fout'. "Het was niet bevorderlijk voor Mario in de daaropvolgende maanden. Hij heeft het altijd als uitgangspunt gebruikt om zichzelf mee te meten. Het feit dat hij het winnende doelpunt maakte, is daarna misschien wel een last op zijn schouders geworden." Dit seizoen kwam Götze tot 32 duels voor Borussia Dortmund, waarin hij 2 keer scoorde en 7 assists gaf.

De laatste interland van Götze dateert van 11 november 2017, toen Frankrijk in een vriendschappelijk duel de tegenstander was (2-2). Op Instagram schrijft Götze zaterdag 'natuurlijk' verdrietig te zijn om het feit dat hij niet deelneemt aan het WK. "Ik zal er alles aan doen om terug te keren in het nationale team. Ik wens de jongens, de coaches en het team achter het team een goede tijd in Rusland en ik houd mijn vingers gekruist, zodat we misschien weer wereldkampioen worden."

Het is terecht dat Mario Götze niet naar het WK gaat

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties