Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Löw gaat verder zonder routiniers Boateng, Hummels en Müller

Laatste update:

"2019 wordt het jaar van een nieuwe start voor de Duitse nationale ploeg. We willen doorgaan met de omwenteling die we aan het einde van het afgelopen jaar ingezet hebben", legt Löw zijn beslissing uit aan BILD. "Jérôme Boateng, Mats Hummels en Thomas Müller zullen niet langer geselecteerd worden voor het nationale team. Het was belangrijk dat ik de spelers en de managers bij Bayern München vandaag persoonlijk mijn plannen heb meegedeeld."

"Het zijn alle drie nog steeds spelers van wereldklasse die bij hun clubs op de voorgrond staan en een garantie op succes zijn. Het zijn grote spelers, die een grote periode bij de nationale ploeg vertegenwoordigen. Ze hebben ontelbare jaren voor Duitsland gespeeld. Ik dank Mats, Jérôme en Thomas voor de vele buitengewone en unieke jaren die we samen hebben meegemaakt. Het is nu echter belangrijk voor de nationale ploeg om een koers richting de toekomst uit te zetten."

"We willen het team een nieuw gezicht geven en ik ben ervan overtuigd dat dit de juiste stap is. In het jaar waarin we ons moeten kwalificeren voor het EK van 2020, zenden we een duidelijk vernieuwingssignaal uit. De jonge spelers bij de nationale ploeg krijgen de ruimte om zich te ontwikkelen. Die verantwoordelijkheid moet nu genomen worden."

De 30-jarige Boateng, 30-jarige Hummels en 29-jarige Müller waren tot nu toe goed voor respectievelijk 76, 70 en 100 interlands namens die Mannschaft. De drie stonden de afgelopen jaren steevast in de basis bij de Duitse nationale ploeg en maakten ook deel uit van de selectie die in 2014 wereldkampioen werd in Brazilië.

Duitsland kende vorig jaar echter een dramatisch verlopen WK in Rusland, terwijl het ook degradeerde uit een Nations League-groep met Frankrijk en Nederland. De drie routiniers waren in de media en onder de supporters vaak de kop van jut vanwege de slechte prestaties en Löw lijkt het drietal van der Rekordmeister eveneens als een belangrijke oorzaak van de tegenvallende prestaties te zien. De beslissing van de keuzeheer betekent bovendien dat het trio 24 maart niet van de partij zal zijn als Duitsland het in de EK-kwalificatie in de Johan Cruijff ArenA opneemt tegen Oranje.

Een goede beslissing van Joachim Löw?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties