Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Löw moet titel winnen, op dit moment zijn we het beste elftal ter wereld'

Laatste update:

Vogts was 1996 de laatste coach die de Duitsers naar de eindezege leidde op het EK en verwacht van Löw dat die dit jaar hetzelfde doet. "De tijd is gekomen dat we echt weer een titel naar Duitsland halen", vertelt de oud-international aan SAT.1. "Het is de plicht van een bondscoach in Duitsland om een titel te behalen. Het zou jammer zijn als het ons wederom niet zou lukken", voert Vogts de druk op.

Die Mannschaft is op 13 juni de tegenstander van het Nederlands elftal, maar volgens Vogts hoeven de Duitsers voor niemand bang te zijn. "Als we bij balverlies snel goed staan, dan kunnen we Europees kampioen worden. Ongeslagen! Wij zijn in de hele wereld de topfavoriet, op dit moment zijn we het beste elftal ter wereld. De spelers moeten het nu simpelweg bewijzen", aldus de Duitse oefenmeester.

-
Denk je dat Duitsland het EK gaat winnen?

Meer nieuws

Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
0
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
0
Rensch onthult: 5 Ajax-spelers gingen gesprek aan met fans na uitfluiten Taylor
4
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
Oranje-tegenstander Oostenrijk moet na Alaba volgende sleutelspeler missen op EK
1

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties