Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lyon bevestigt interesse in Dolberg: 'Het is een lastig verhaal'

Laatste update:

Jean-Michel Aulas bevestigt op een persconferentie dat hij belangstelling heeft voor de 22-jarige Fransman: "Hij is een doelwit, dat klopt. Maar ik heb ook gelezen dat Olympique Marseille voor hem in de markt is. Maar we staan in contact met Dembélé. De speler interesseert ons, maar het is niet makkelijk onderhandelen met Celtic."

Dembélé, international van Jong Frankrijk, speelde in de jeugdopleiding bij onder meer Paris Saint-Germain en via Fulham kwam hij in de zomer van 2016 bij Celtic terecht. In 94 wedstrijden maakte hij tot dusverre 51 doelpunten voor de club uit Glasgow. Lyon is daarnaast bezig met rechtsbuiten Nicolas Pépé (Lille) en verdediger Rúben Dias (Benfica), zo bevestigt Aulas.

Kasper Dolberg staat ook op het lijstje van les Gones, maar hij lijkt onhaalbaar. "Ja, Dolberg heeft een profiel dat vergelijkbaar is met dat van Moussa Dembélé. Hij is in het verleden al bekeken, maar zijn club heeft zich geplaatst voor de Champions League en dus is dat een lastig verhaal geworden", reageert sportief directeur Florian Maurice, die Aulas tijdens de persbijeenkomst flankeerde.

De twintigjarige Dolberg lijkt pas écht in beeld te zijn gekomen bij Olympique Lyon tijdens de halve finale van de Europa League in het seizoen 2016/17. Toen scoorde Dolberg zowel in de thuis- als in de uitwedstrijd tegen de grootmacht uit Frankrijk. Dolberg speelde tot dusverre 78 wedstrijden voor de Amsterdammers en scoorde daarin 32 keer. Zijn contract in de Johan Cruijff ArenA loopt nog tot de zomer van 2021 door.

Denk jij dat Kasper Dolberg aan zijn laatste seizoen bij Ajax bezig is?

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
3
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
29
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
22
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
12
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties