Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lyon-president negeert Depay met uitspraak over 'beste speler' en Arsenal

Laatste update:

"Ik denk niet dat dat nog gaat gebeuren", vertelt Aulas vrijdag in gesprek met sportjournalist Chris Wheatley. "We hebben ook nog geen nieuw bod ontvangen. Het lijkt erop dat Arsenal hem gewoon niet wil of kan betalen. We hebben het hier wel over onze beste speler." Recent kwam in verschillende buitenlandse media naar buiten dat Arsenal 35 miljoen euro plus Mattéo Guendouzi had geboden voor Aouar. Olympique Lyon houdt echter vast aan een minimale vraagprijs van zestig miljoen euro, zo klinkt het.

Arsenal gaat na verkoop van 24 miljoen euro opnieuw voor toptarget

Er is voldoende beweging bij Arsenal op de transfermarkt.Lees artikel

Aouar maakte met name afgelopen seizoen veel indruk met zijn optredens namens Olympique Lyon. De teller staat inmiddels op 24 doelpunten en 27 assists in 139 wedstrijden in het shirt van de halve finalist in de Champions League. Naar verluidt zou de jonge middenvelder ook op het lijstje staan van Juventus. Aouar beschikt in Frankrijk over een doorlopend contract tot medio 2023. Arsenal-manager Mikel Arteta hoopt daarnaast ook nog op de komst van Thomas Partey. De middenvelder heeft een ontsnappingsclausule van 50 miljoen euro in zijn contract bij Atlético Madrid, dat in juli een eerste bod van the Gunners van 25 miljoen euro afwees

Arsenal dient wel eerst enkele spelers te verkopen, om zo de komst van Aouar te kunnen financieren. Afgelopen week werd doelman Emiliano Martínez voor 22 miljoen euro verkocht aan Aston Vila. Daarnaast staat Lucas Torreira op de nominatie om Londen te verlaten. Volgens de Uruguayaanse krant El Pais wordt de 24-jarige middenvelder eerst voor een bedrag van twaalf miljoen euro verhuurd aan Torino. Volgend jaar wordt Torreira middels een verplichte koopoptie van wederom twaalf miljoen euro definitief eigendom van de club uit Turijn.

Zou Houssem Aouar een aanwinst zijn voor Arsenal?

Meer nieuws

Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
0
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
6
Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
5
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
16
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
18
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties