Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Lyon sluit deal in Milaan en haalt opvolger Depay op in Engeland'

Laatste update:

RMC Sport en de Italiaanse transferexpert Gianluca Di Marzio melden dinsdag dat Olympique Lyon reeds tot een persoonlijk akkoord is gekomen met Paquetá, die bij zijn huidige werkgever AC Milan nog drie seizoenen vastligt. Met de deal voor de middenvelder is naar verluidt een bedrag van twintig miljoen euro gemoeid, inclusief een niet nader bekend doorverkooppercentage. Paquetá kan in Lyon een vijfjarig contract tekenen en zijn jaarsalaris bedraagt 2,5 miljoen euro.

L'Équipe: Olympique Lyon halveert vraagprijs Depay en stelt ultimatum

De Franse club wil desondanks graag een miljoenendeal sluiten.Lees artikel

De technische leiding van Olympique Lyon praat daarnaast met het management van Slimani over een eventuele deal. De Algerijnse aanvaller ligt nog tot 2021 vast bij Leicester City, maar volgens RMC Sport is de koploper in de Premier League bereid om hem een jaar eerder transfervrij te laten vertrekken. Slimani, afgelopen seizoen verhuurd aan AS Monaco, heeft bij the Foxes geen uitzicht op een basisplaats, waardoor een tussentijds vertrek de beste optie lijkt voor alle partijen. De 32-jarige spits zou wel oren hebben naar een overgang richting Lyon.

In verschillende buitenlandse media wordt tevens melding gemaakt van de komst van Facundo Pellistri naar Olympique Lyon. De achttienjarige vleugelaanvaller staat al enige tijd op het lijstje van Juninho, de technisch directeur van de Fransen. L'Équipe wist onlangs te melden dat het Uruguyaanse CA Peñarol vijf miljoen euro overhoudt aan de deal met Lyon, terwijl er tevens een doorverkoopclausule is afgesproken tijdens de onderhandelingen.

Volgens L'Équipe is Olympique Lyon bereid om de vraagprijs voor Depay te laten zakken naar 12,5 miljoen euro, daar de Fransen vanwege de problemen in financieel opzicht sowieso een miljoenendeal willen afsluiten. Voorzitter Jean-Michel Aulas hield eerst nog vast aan de vraagprijs van 25 miljoen euro. Voorwaarde is wel dat clubs zich vóór 2 oktober melden voor Depay. Barcelona lijkt de voornaamste kandidaat te zijn om de Oranje-international over te nemen.

Is Islam Slimani een geschikte opvolger van Memphis Depay?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties