Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lyon staat weer met beide benen op de grond; Ben Arfa blinkt uit

Laatste update:

Lyon liet in aanvallend opzicht bijna niets zien in de Allianz Riviera, maar de eerste echte kansen waren wel voor de bezoekers. Claudio Beauvue kreeg de bal op een presenteerblaadje klaargelegd van Nabil Fekir, maar schoot over. Alexandre Lacazette trof later nog de paal. Na twintig minuten werd de ban gebroken en wel door Valère Germain, die de bal na een pass van Jean Michaël Seri over de uitkomende doelman heen wipte. Seri vergat de ruststand even later op 2-0 te bepalen toen hij naast mikte.

Lyon hoopte in de tweede helft de rug te rechten, maar begon dramatisch. Mapou Yanga-Mbiwa, die sowieso een onzekere indruk maakte, werkte een voorzet van Jérémy Pied op hoogst ongelukkige wijze in zijn doel. De twintigjarige middenvelder Vincent Koziello ramde na 71 minuten de 3-0 in het dak van het doel en daarmee was de afgang voor het bezoek van Hubert Fournier compleet. Nice, waarbij Hatem Ben Arfa de grote uitblinker was, staat nu met 24 punten derde en heeft één punt minder dan Lyon.

Als Hatem Ben Arfa het op zijn heupen heeft, is het werkelijk GENIETEN! #akka #flipflap #magnifique #RIPMorel #OGCNOL #ligue1 #instavoetbalzone

Een video die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


-
Wie eindigt dit seizoen hoger in de Ligue 1, denk je?

Meer nieuws

Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
14
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77
'Potter en Pusic bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord'
72

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties