Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Maak ik weer een doelpunt met links, ik zal toch niet stiekem links zijn?'

Laatste update:

"Dit is een geweldige stap, maar we moeten heel scherp blijven met z'n allen en keihard doorgaan", vertelde Maaskant na afloop. "We moeten niet rusten na deze overwinning. Ik eis van iedereen maximale scherpte tot we daadwerkelijk veilig zijn. Hier staat een ander NAC dan voor de winterstop. Dit is een geweldige stap, maar we zijn er nog lang niet. Dit was een Avondje NAC met veel spektakel. Ik denk dat niemand zich vanavond heeft verveeld."

Erik Falkenburg nam twee van de vier Bredase treffers voor zijn rekening. "Scoor ik weer met links. Ik zal toch niet stiekem links zijn?", vertelt de doelpuntemaker met een knipoog via de officiële kanalen van NAC. "Het is prachtig hoe het gelopen is, alhoewel ik zelden zo'n spannende eindfase heb meegemaakt. Bizar dat je vier doelpunten moet maken om drie punten binnen te slepen, maar deze zijn wel duurverdiend."

-
Denk jij dat NAC Breda boven de rode streep eindigt?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
6
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties