Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Maar dan moet Hiddink eerst aangeven dat hij niet verder gaat'

Laatste update:

Blind volgt Hiddink na het EK van 2016 in Frankrijk op als bondscoach, maar als de hoofdtrainer nu al vertrekt, zou het kunnen zijn dat de KNVB Blind naar voren schuift. "Maar dan zal Guus eerst moeten aangeven dat hij niet verder gaat. Wij hebben daarover ook niet gesproken. Het zal van hem uit moeten gaan. Dit allemaal is niet het geval, dus gaan we gewoon door."

Blind spreekt in het interview ook over zijn zoon Daley, die tegen Letland uitviel met een knieblessure. Hij zegt tevreden te zijn over de wijze waarop het herstel van de middenvelder gaat: "Daley kan nu echt beginnen met revalideren, maar loopt vooralsnog mooi op schema."

Zou Danny Blind (nu al) een geschikte opvolger van Guus Hiddink zijn?

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
5
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
3
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
23
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
75

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties