Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Jerdy Schouten houdt zich niet in tegen Turkije in kwartfinale EK: 'Als het moet, dan pak ik geel'

Laatste update:

"Ik had het liever niet gehad", erkent Schouten donderdagmiddag op de persconferentie voorafgaand aan het kwartfinaleduel met Turkije van zaterdagavond. "Uiteindelijk is het een kwartfinale en ga je door, of ga je naar huis. Als ik geel moet pakken, dan moet ik hem pakken."

"Ja, zo is het", voegt de middenvelder daaraan toe met een kleine glimlach. Verslaggever Pascal Kamperman van ESPN benadrukt nog maar eens dat Schouten in het geval van een gele kaart tegen Turkije een eventuele halve finale op het EK mist.

"Als het team uiteindelijk doorgaat, dat is het allerbelangrijkste", stelt Schouten het belang van het Nederlands elftal voorop op EURO 2024.

Kamperman wijst vervolgens op de week die volgde na de 2-3 nederlaag tegen Oostenrijk. Oranje leek herboren tegen Roemenië, maakte een veel betere indruk en wist met maar liefst 0-3 te zegevieren in de achtste finale. Schouten krijgt de vraag of de voorbereiding op de kraker tegen Turkije op dezelfde manier kan worden ingevuld.

"Door het besef dat die wedstrijd tegen Roemenië niet ineens goed is gegaan. We zijn heel veel met elkaar bezig geweest, om het zo goed mogelijk voor te bereiden. En dat doen we nu precies hetzelfde naar Turkije toe."

Bosz


PSV-trainer Peter Bosz is trots op Schouten en zei eerder al tegen bondscoach Ronald Koeman dat de middenvelder tot grootse dingen in staat is. "Elke voetballer moet zelfvertrouwen hebben, anders sta je niet goed op het veld. Ik heb er altijd vertrouwen in gehad dat ik bij het Nederlands elftal kon komen."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Nederlands elftal ontvangt speciale gast in kleedkamer en gaat op bekend lied
0
Koeman loopt vervroegd weg bij pers na Nederland - Turkije: 'Waar ga je heen?'
39
Bezoek een wedstrijd van Barcelona al vanaf 87 euro. Koop hier je tickets!
0
Zo kijken de Engelsen naar het treffen met Oranje in de halve finale van het EK
24
Absolute uitblinker De Vrij krijgt een 8, ook zes onvoldoendes bij Oranje
119
Buitenlandse pers trekt vergelijking tussen Cristiano Ronaldo en Memphis Depay
51

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties