Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Daley Blind weigert zich te mengen in discussie over discutabel Grijze Wolven-gebaar Merih Demiral

Laatste update:

"De kunst is om de juiste hoeveelheid passie en emotie erin te stoppen op het veld, Maar ook momenten kiezen om rust te bewaren, zodat we de Turken stiller kunnen krijgen", aldus de hoopvolle Blind donderdag op het persmoment van het Nederlands elftal.

Blind kijkt in ieder geval reikhalzend uit naar de confrontatie met Turkije in het Olympiastadion van Berlijn. "Je moet ook genieten van de sfeer in het stadion. Want dat is waar je het voor doet als speler. Je moet je niet laten meeslepen, maar er positieve energie van krijgen. Waarschijnlijk gaan hun fans veel geluid maken en daar moeten we ons op voorbereiden."

De eveneens aangeschoven Jerdy Schouten onderstreept de woorden van Blind. "Ik heb nog nooit tegen een Turkse club gespeeld. Maar nee, ik ga geen oordopjes indoen", aldus de middenvelder met een glimlach op zijn gezicht.

"Je moet ervan genieten, maar ook kalmte bewaren aan de bal. En van daaruit proberen om de juiste keuzes te maken", zo analyseert Schouten twee dagen voor de kwartfinalewedstrijd tegen Turkije in Berlijn.

Merih Demiral


Blind en Schouten worden op de persconferentie geconfronteerd met het onderzoek van de UEFA naar de manier van juichen van Merih Demiral na zijn goal tegen Oostenrijk. De Turkse verdediger maakte het gebaar van 'De Grijze Wolven', een rechts-extremistische beweging, en wordt mogelijk geschorst voor het treffen met Oranje.

"Ik ga me hier niet mengen in maatschappelijke dingen. Ik zit hier om over voetbal te praten", zo benadrukt Blind. "Ik denk dat je mijn antwoord ook wel kan raden", voegt Schouten daaraan toe.

Reactie Demiral


Demiral is zich van geen kwaad bewust en voorzag BILD van een reactie. "Ik ben heel blij dat ik twee doelpunten heb gemaakt. Hoe ik het vierde had te maken met mijn Turkse identiteit. Ik zag mensen in het stadion ook dat gebaar maken", zo verklaarde hij na afloop.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Koeman loopt vervroegd weg bij pers na Nederland - Turkije: 'Waar ga je heen?'
35
Bezoek een wedstrijd van Barcelona al vanaf 87 euro. Koop hier je tickets!
0
Zo kijken de Engelsen naar het treffen met Oranje in de halve finale van het EK
14
Absolute uitblinker De Vrij krijgt een 8, ook zes onvoldoendes bij Oranje
118
Buitenlandse pers trekt vergelijking tussen Cristiano Ronaldo en Memphis Depay
45
Vaderlandse media duiden met één reden waarom prestatie Oranje bijzonder is
95

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties