Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Maaskant wil stunten tegen Ajax: 'Heb Celtic-Barcelona als voorbeeld gebruikt'

Laatste update:

Als de Catalaanse grootmacht gevloerd kan worden door de 'dreumes' uit Schotland, dan kan FC Groningen ook winnen van landskampioen Ajax, zo is de gedachte. "Het is alles of niets", weet Maaskant. "De tegenstander is beter, heeft meer individuele kwaliteit en meer ervaring om in grote wedstrijden onder druk te presteren. Maar voor ons is er de magie van die avondwedstrijd, de Europese wedstrijden die hier in Groningen gespeeld zijn, het bekervoetbal. Dat is wat we iedereen donderdagavond willen voorschotelen."

Maaskant denkt dat de steun van het thuispubliek een cruciale rol kan spelen. Hij roept 'de twaalfde man' op om zijn spelers massaal te ondersteunen. "Aan ons is het om de eerste stimulans te geven en het hele stadion achter ons te krijgen. We moeten zorgen dat we bij hen in de zestien komen. En spelen met een zeker opportunisme. Als we het Ajax lastig willen maken, zullen we met meer diepte moeten spelen dan gebruikelijk en tempo maken. Welke elf spelers aan de aftrap staan? Spelers die op z'n Gronings tekeer kunnen gaan."

FC Groningen doet het tegen de Amsterdammers in ieder gevoel zonder Stefan Magnasco en Emil Johansson, die recentelijk tegen een pijntje aanliepen en nog niet speelklaar zijn. David Texeira, Jonas Ivens, Filip Kostic, Suk Hyun-Jun, Matias Jones en Tom Hiariej zitten om uiteenlopende redenene (nog) niet bij de selectie en aanschouwen het duel vanaf de tribune.

-
Wie bekert door?

Meer nieuws

Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
6
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
17
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
8
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
26
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties