Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Maaskant woest: 'Hij laat het team in de steek en dat is niet voor het eerst'

Laatste update:

Tot overmaat van ramp scoorde Eupen kort na de veldverwijzing de 2-0 en de Belgen wonnen uiteindelijk met 4-1. Robert Maaskant was woedend: "De Kamps laat het team in de steek en dat is niet voor het eerst. Hij is daar bovendien meerdere keren voor gewaarschuwd. In de nacompetitie heb ik hem hiervoor uit het elftal gehaald."

In het gesprek met BN De Stem laat de trainer weten dat hij met de speler in gesprek gaat, alvorens te beslissen of De Kamps zijn basisplaats verliest of niet. De Kamps haalde in mei ook al eens de bulletins na een stevige overtreding op VVV's Jeffrey Altheer. Hij ontsnapte aan rood, maar De Kamps dacht er zelf anders over: "Dan moet je maar op dammen gaan."

Zou jij Joeri de Kamps in de basis zetten bij NAC Breda?

Meer nieuws

Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
9
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
6
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
9
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
13
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties