Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Maat is vol voor bestuur Roda JC: Brood per direct ontslagen

Laatste update:

Directe aanleiding voor de drastische maatregel is het 4-3 verlies van zaterdagavond tegen NEC. Roda stond al na twaalf minuten op een 0-2 voorsprong bij de hekkensluiter en hield die comfortabele marge ook tot de rust in stand, maar werd na de pauze volledig onder de voet gelopen en moest vier tegentreffers incasseren. Bij thuiskomst in Kerkrade werd de spelersbus staande gehouden door een groepje boze fans. Middels spandoeken toonden zij eerder al hun onvrede over de werkwijze van Brood.

De oefenmeester was sinds de zomer van 2012 in dienst bij Roda, waar hij werd aangesteld als vervanger van Harm van Veldhoven. Vorig jaar eindigde hij met zijn ploeg op de zestiende plek en op dit moment staat Roda, na drie achtereenvolgende nederlagen, op de veertiende positie. Het verschil met rodelantaarndrager NEC bedraagt na zaterdag echter nog maar drie punten.

-

Meer nieuws

Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
49
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
2
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
38
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
35
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties