Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Machtspelletjes bij Borussia Dortmund: sterkhouder wil alleen blijven als trainer Edin Terzic vertrekt

Laatste update:

Journalist Patrick Berger weet namens die omroep namelijk te melden dat Dortmund van plan is ook komend seizoen in te gaan met Terzic als hoofdcoach. De Duitser met Kroatische roots beschikt over een tot medio 2025 lopend contract en de verwachting is dat hij dit uitdient.

Voor Hummels betekent het voortzetten van de samenwerking tussen Dortmund en Terzic vermoedelijk het einde van zijn tijd bij BVB. De centrumverdediger wenst niet langer onder deze trainer te werken en gaat dus zijn aflopende verbintenis niet verlengen.

Hummels heeft in het verleden herhaaldelijk vraagtekens bij de tactiek van Terzic gezet. De relatie tussen beiden is bovendien aardig bekoeld afgelopen seizoen. Berger spreekt zelfs van 'explosieve omstandigheden'.

Een vertrek van Hummels is dus aanstaande. Er is belangstelling vanuit onder meer Amerika en Saudi-Arabië, maar daar heeft de 35-jarige verdediger geen oren naar.

Ook vanuit Italië zitten twee clubs op het vinkentouw voor Hummels. Juventus en AC Milan zijn volgens BILD voor hem in de markt en volgens Sky Sport hebben i Rossoneri momenteel de beste papieren. Dat zou vooral te maken hebben met de relatief korte afstand tussen Milaan en Hummels' woonplaats München.

De laatste wedstrijd van Hummels in het geel-zwart zal dus naar alle waarschijnlijkheid de Champions League-finale van 1 juni zijn. Op Wembley ging Dortmund met 0-2 de boot in tegen Real Madrid.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Memphis is niet mijn spits bij Oranje, ik zou het weer met Brobbey proberen'
24
Ongemakkelijkheid spat er vanaf: Duitse tv studio gaat los op Snollebollekes
0
Pak 3x je inzet als Bart Verbruggen de 0 houdt bij Nederland-Oostenrijk!
0
'Als Weghorst de winnende maakt in de EK-finale kan ik niet helemaal blij zijn'
45
Real Madrid neemt afscheid van icoon die maar liefst 26 prijzen veroverde
18
Oranje kan beter eerste worden: 'Anders gek getikt door Duitsland en Spanje'
43

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties