Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Machtsstrijd in De Kuip; RvC wil geen afscheid nemen van Van Geel'

Laatste update:

De Vrienden van Feyenoord is een groep investeerders die Feyenoord door een zware periode heeft geholpen en de club is deze zakenmannen dan ook eeuwig dankbaar. "Maar het is ondenkbaar dat een aantal 'Vrienden', sowieso in het bezit van een minderheid van de aandelen, nu gaat bepalen dat er iemand uit de directie moet verdwijnen", schrijft De Telegraaf.

Binnen de raad van commissarissen leeft het idee dat Van Geel in vele opzichten het beste werk heeft geleverd van alle technische directeuren die de club gehad heeft en men vraagt zich dan ook af of een andere td het beter zou doen. In totaal is er negentien miljoen uitgegeven aan spelers sinds de komst van Van Geel en is er voor zeventig miljoen euro verkocht. Mede door het goede werk van de directeur is Feyenoord financieel weer gezond.

Volgens De Telegraaf zou een ontslag van Van Geel ongekend veel geld kosten, omdat de directeur een contract voor onbepaalde tijd heeft en Feyenoord niet kan zeggen dat hij zijn werk niet naar behoren doet. Voor de komst van Van Geel eindigde Feyenoord tussen 2007 en 2011 als zevende, zesde, zevende, vierde en tiende; vanaf 2011 werd Feyenoord onder Van Geel tweede, derde, tweede en vierde. Toen werd er bovendien met een lagere begroting gewerkt.

Martin van Geel is een goede technisch directeur voor Feyenoord

Meer nieuws

'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
4
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
51
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
10
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
9
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
34
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties